Nieuwe website Kreuzen begraafplaatsbeheer Noordwolde

Nieuwe website Kreuzen begraafplaatsbeheer Noordwolde

 

Wat is Graftombe.nl

Wat is Graftombe.nl

Het doel van graftombe is zoveel mogelijk begraafplaatsen en kerkhoven in Nederland te digitaliseren en dit op internet GRATIS beschikbaar te stellen voor genealogen en andere belangstellenden.

Met ruim 45.000 geregistreerde leden is de internetsite de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste verzamelplaats van begraafplaatsen en overledenen in Nederland.

Bekijk hier de internetsite

Bron: graftombe.nl

Emoties bij Wereldlichtjesdag in Wilhelminapark Meppel

Emoties bij Wereldlichtjesdag in Wilhelminapark Meppel

Op de tweede zondag in december vindt wereldwijd Wereldlichtjesdag plaats. Op die dag steken mensen over de hele wereld ’s avonds om zeven uur kaarsjes aan om overleden kinderen te herinneren. Door de verschillende tijdzones ontstaat er zo een symbolisch lint van het licht. Zo wordt letterlijk de wereld even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. De organisatie van de bijenkomst was in handen van Annerie en Sigrid van Het Afscheidshuis in Meppel. Het werd een bijeenkomst vol aandacht en symboliek.

Bron: RTVMeppel

Video: Gevlochten rotan uitvaartkisten van Henk Boerland

Video: Gevlochten rotan uitvaartkisten van Henk Boerland

In 1996 introduceerde Henk Boerland als eerste gevlochten rotan uitvaartkisten. Nog net geen twee decennia later zijn de kisten van Henk Boerland een begrip in heel Nederland. Bekijk onze prachtige collectie in deze bedrijfsfilm.

Onze uitvaartkisten zijn geschikt voor zowel begraven als cremeren. De LVC, de Landelijke Vereniging van Crematoria en de VTU, de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche hebben onze kisten na een aantal proefverbrandingen goedgekeurd.

U kunt onze gehele collectie bekijken in onze showroom in Dieverburg in Drenthe of kijk op onze website www.henkboerland.nl.

Henk Boerland
De Wringen 26
7984 NM Dieverbrug
Tel: 0521-351702
Mob: 06-53405646