Welkom bij Kreuzen Begraafplaatsbeheer, wij voeren de volgende diensten/werkzaamheden uit op zowel kerkelijke-, particuliere-, als gemeentelijke begraafplaatsen. Het opgraven en ruimen van begraafplaatsen of gedeelten daarvan, inclusief onverteerde stoffelijke resten en desinfectie.

Welkom bij Kreuzen Begraafplaatsbeheer

Ons bedrijf voert de volgende diensten/werkzaamheden uit op zowel kerkelijke-, particuliere-, als gemeentelijke begraafplaatsen.

Het opgraven en ruimen van begraafplaatsen of gedeelten daarvan, inclusief onverteerde stoffelijke resten en desinfectie. Opgraving van stoffelijke resten binnen de grafrust termijn, volgens de richtlijnen van de milieu-inspectie. Opgraving van stoffelijke resten ingeval van eindbestemming wijzigingen.

Het overbrengen c.q. herbegraven van stoffelijke resten na opgraving. Onderhoud en renovatie van begraafplaatsen. Beleidsadvisering omtrent inrichting van begraafplaatsen. Gaarne bieden wij onze diensten aan en brengen wij, op uw verzoek, vrijblijvend een offerte uit.

Vragen over rouw:

Op www.rouw.nl vindt u informatie over rouw en allerlei aspecten die daar mee te maken hebben.

Werk mee aan wetenschappelijk onderzoek (Universiteit Utrecht) naar rouw.

Graf Monumenten

Wij bieden u ook de mogelijkheid tot het uitzoeken van een graf – en/ of urn monument.

Graf – en Crematiekisten

Unigra fabriceert al meer dan 100 jaar graf- en crematiekisten, en dit tot grote tevredenheid van haar afnemers. De huidige productiecapaciteit is 70.000 complete kisten, en een 15.000 kisten in onderdelen. De kisten…

Aangesloten bij branchevereniging BVOB

Kreuzen Begraafplaatsbeheer is aangesloten bij de Branchevereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer ( BVOB )

Nieuws

Foto`s